Vårt mål är att förbättra människors hälsa, livskvalitet och tillsammans med patienten skapa ett friskare liv.

Om Öresundskliniken

Öresundskliniken är en mottagning vars målsättning är att hjälpa dig till ett friskare, rörligare och mer balanserat liv. Hos oss arbetar legitimerade kiropraktorer och certifierade medicinska massageterapeuter i nära samarbete för att kunna ge dig bästa möjliga vård.

Vi ska vara det naturliga valet när människor i Helsingborg och intilliggande kommuner vill ha hjälp med att förbättra och bibehålla sin rygghälsa och livskvalitet.

Vi som jobbar här

Andreas Knutsson

Andreas Knutsson

Leg. Kiropraktor

Andreas utexaminerades 2009 från Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Därefter gjorde han sin AT-tjänstgöring på Ängelholms lasarett och Kiropraktorkliniken i Helsingborg, där han arbetade fram till 2021. Andreas har bakgrund både som tennisspelare och tennistränare på elitnivå, med erfarenheter såväl nationellt som internationellt. Andreas har även jobbat många år som Personlig Tränare och har examen från Personal Training School i Stockholm från 2003.

Cecilia Karlhager

Cecilia Karlhager

Cert. massageterapeut

Cecilia är utbildad Idrotts- och Hälsopedagog, Högskolan i Halmstad. Certifierad massör och diplomerad massageterapeut m fl utbildningar inom hälsa. Hon har arbetat med friskvård och hälsa sedan 1996.

Ulrika Holtenäs

Ulrika Holtenäs

Receptionist

Ulrika möter du i receptionen och på telefon när du ringer till oss. Hon hjälper till med allt praktiskt runt dina besök hos oss och ser till att hjälpa dig ifall du har några frågor.

Företagsavtal

En av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag är rygg och nackrelaterade besvär samt huvudvärk. Minst åtta av tio svenskar får någon gång i livet besvär med ryggen. Varje år kostar detta våra företag miljontals kronor i sjukfrånvaro.

Kiropraktisk friskvård är en lönsam investering för alla företag då frisk och välmående personal leder till ett bättre fungerande företag. Avdrag får göras av arbetsgivaren för förebyggande behandling och/eller rehabilitering av de anställda.

Öresundskliniken samarbetar bl. a med Unilabs. Detta ger snabb tillgång till bilddiagnostiska undersökningar så som röntgen, MR och ultraljud när detta anses nödvändigt. Öresundskliniken har också avtal med Falck Healthcare. Här har företaget ett abonnemang som ger de anställda tillgång till behandling och rehabilitering. Vi samarbetar även med flertalet försäkringsbolag.

Kontakta oss för mer information

Sjukvårdsförsäkring

Har du privat sjukvårdsförsäkring?

Har du privat sjukvårdsförsäkring ska du kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Öresundskliniken har samarbetsavtal med de flesta av landets försäkringsbolag.

Vi erbjuder även friskvård

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag. Du kan betala med Epassi om din arbetsgivare är ansluten. Kontakta oss eller din arbetsgivare för mer information.

DKV Hälsa
Falck
Unilabs
Länsförsäkringar
Gjensidige
Euro Accident
Bliwa
SOS International
Epassi
IF

Patientavgifter

Hos oss är all vård privat finansierad. Vi är en primär vårdgivare och du kan komma till oss direkt utan remiss. Här finner du våra patientavgifter för 2024. Vi accepterar endast kortbetalning på kliniken. Fakturering till företag och privatpersoner är möjlig. Du kan även betala med Qliro, allt eller lite i taget, nu eller senare. Med Qliro kan du betala på det sätt som passar dig bäst.

-150x61-

Om du har behov av regelbunden behandling hos Öresundskliniken har vi förmånliga vårdkort att köpa som kan ge upp till 30% rabatt på behandling. Vi erbjuder även studentpriser vid uppvisande av giltigt Studentkort.

Nybesök kiropraktor785 kr
Återbesök kiropraktor585 kr
Återbesök kiropraktor barn/ungdom upp till 20 år495 kr
Stötvågsbehandling (utförs av kiropraktor)585 kr
Stötvågsbehandling + kiropraktisk behandling785 kr
Digital hållningsanalys (utförs av kiropraktor)590 kr
Medicinsk massageterapi 45 min765 kr inkl. moms
Medicinsk massageterapi 25 min515 kr inkl. moms
Bilddiagnostikdebiteras separat beroende på undersökning.

Kontakt

Du hittar oss på Karl X Gustavs gata 67 A uppe på Tågaborg i Helsingborg. Här finns gott om fri parkering precis utanför mottagningen. Åker du kollektivt tar du förslagsvis stadsbuss 3, kliver av vid hållplats Helsingborg Halalid och därefter en kort promenad på ett par minuter innan du är framme.

Adress
Karl X Gustavs gata 67 A
254 40 Helsingborg

Telefon / Tidsbokning
042-802 50

E-post
info@oresundskliniken.se

Öppettider
Mån 07:30-13:00
Tis 10:00-18:00
Tor 10:00-18:00

Boka tid